Blog

Mar28

Yast Calls


Yast samtaleregistrering er et program for din mobiltelefon. Programmet registrerer samtaler og lengden på samtaler til timeregistreringssystemet Yast.com.

Naviger til www.yast.com/calls med din mobiltelefon og følg instruksjonene. Send gjerne en e-post til yast@yast.com om det er noe du lurer på.

Systemet er i disse dager under testing. Hvordan kan dette hjelpe deg og din bedrift? Se presentasjonen under og vær med å teste Yast Calls. Virker foreløpig bare i Windows Mobile, men kommer snart til Android og andre operativsystemer for mobiltelefon.

Yast Calls
View more presentations from Yast.

TrackBack URI

 • Kjell Hilde says: 

  Hvordan fungerer systemet (generelt) når kunden bruker/er knyttet opp mots asp-løsning for all it-bruk ??

  vh
  kjell

   
 • halvor says: 

  Om du bruker en ASP-leverandør, så må dette eventuelt integreres opp mot det systemet. Ellers kan du skrive ut rapporter i excel eller csv format. Vi vil gjøre det mulig å eksportere xml-filer tilpasset andre systemer.

  Enn så lenge jobber vi med å tilpasse systemet til Google Apps Marketplace som fort kan bli den største ASP-leverandøren på verdensbasis, men tilpasninger vil bli gjort fortløpende.

  Ellers har vi jo hørt fra flere hold at ansatte i bedrifter med store systemer bruker Yast internt gjennom uka pga enkelt brukergrensesnitt, så leser de ut dette ved ukeslutt og fører i egne systemer. Samtaleregistreringen vil fungere godt til dette slik den er i dag.

  mvh
  Halvor Gregusson

   
 • JL says: 

  Hei.

  Yast Calls virker som et spennende og særdeles nyttig program, særlig for oss som er avhengig av å ha en viss kontroll på faktureringsgrunnlagene.
  Min eneste innvending er at det ikke er tilgjengelig for iphone-brukere. Noen planer om å gjøre noe med dette?

  mvh
  JL

   
  • halvor says: 

   Hadde det vært opp til oss, så hadde iPhone app stått høyt på prioriteringslista, men problemet med iPhone er at den ikke tillater såkalte bakgrunnsprosesser. Yast Calls er avhengig av det for å kunne fungere. Håpet er at Apple åpner for dette på sikt, men frem til det skjer kommer ikke Yast Calls til å være tilgjengelig på iPhone.

    
 • JL says: 

  Hei igjen.

  Nå som det er blitt kjent at iPhone OS4 åpner for flerprogramkjøring, er det da noe håp om at Yast Calls innen kort tid kan kjøres på iPhone?

  mvh JL

   
 • halvor says: 

  Vi undersøker det i disse dager. Apple har ikke åpnet for fri multitasking for alle programmer så vi skal finne ut av det først. Tidsaspektet blir vanskelig å si. Vi skal launche androiden og windows mobilen med brask og bram først. Deretter vil neste OS bli valgt ut fra tilbakemeldinger og muligheter. Mest sannsynlig Symbian eller iPhone.

   
 • Johnny says: 

  Lurer på om dere har noen oppdateringer vedr utvikling til iphone? Det virker som et veldig spennende prosjekt å teste ut :)

   
 • halvor says: 

  Hei Johnny,

  Beklager sent svar på denne.

  Beklageligvis er det fremdeles vanskelig å få dette til på iPhone, så her gjør vi ikke noe mer arbeid før Apple gjør det mulig å få tilgang til informasjonen man trenger på telefonen.

  Halvor

   
 • AnUS2FBXTSX5 says:  (@mNLnkt2pRv)

  I’m new to building sites and I was woienrdng if having your site title related to your content really that critical? I notice your title, Detaljplanlegging av ruta | does appear to be spot on with what your website is about but, I prefer to keep my title less content descriptive and based more around site branding. Would you think this is a good idea or bad idea? Any assistance would be greatly valued.

   

Comments are now closed for this article.

About

Yast is a software company that builds easy-to-use, but powerful software. It's easy to make things complex; it’s incredibly hard to make things easy.

Read More …

Some Yast loving

Yast has to be the easiest to use time tracker, period. Keep up the great work! Glenn Murray - Divine Write

Read more love...